Kahire Müzesi’nde sergilenen 3.000 yıllık garip çizimler:

 Kaynak:(Darkweb)
Kahire Müzesi’nde sergilenen 3.000 yıllık Cedkhonsuiefankh cenaze papirüsü, gizemli bir olayı betimliyor olabilir. Sfenksin üzerine, iniş takımları olan ve parlak bir yapıya sahip olduğu görünen bir cisim resmedilmiş. Disk biçimdeki bu cisim, uzaylıları tasvir ediyor olabilir mi?
Mısır’daki Piramitlerin uzaylılar tarafından yapıldığı eskiden beri süregelen bir tartışmadır, ancak bunu kanıtlamak haliyle oldukça zor. Fakat araştırmacılar, Kahire Müzesi’nde bulunan Eski Mısırlılara ait papirüsü, Eski Mısır ile dünyevi varlıklar arasındaki bağlantının en güçlü kanıtı olarak gösteriyorlar.
Araştırmacılar, Sfenks'in üstünde görülen nesnenin, Eski Mısır mitolojisinde görülen diğer cisimlerden farklı olduğunu söylüyorlar. Dahası, papirüste resmedilen cisim, daha önce ikonografi veya sembolizminde görülen herhangi bir şeyden bile oldukça farklı.
Papirüse yakından bakıldığında ise üst kısmında yayılan kubbe biçimli disk şekilli bir nesne görülüyor. Ayrıca Sfenksin üzerine inen nesnede çıkıntı yapan üç bacak biçiminde üç ayak çizimi yer alıyor. Seti Tapınağı’nda uçan dairelerin bulunduğunu iddia eden benzeri tasvirler var, ancak bunların yeniden yazılmış parşömenler olduğu söyleniyor.
Cejkhonsuiefankh cenaze papirüsünde görülen nesne, Eski Mısırlılar tarafından son derece parlak bir ışık yayan bir disk olarak betimlenmiş. Günümüzdeki UFO tasvirlerine baktığınızda, oldukça benzer olduğunu görebiliyorsunuz.
Eski Mısırlılar ile Uzaylıların arasındaki ilişkiyi tekrardan alevlendiren bu papirüsteki cisim gerçekten UFO olabilir mi? Ya da bizim bilmediğimiz bir çiçeği veya bir tür uçan böceği tasvir ediyordur. Ne yazık ki bilmemiz şu an için mümkün değil.
Gerçek şu ki Sfenks'in kökeni bilinmiyor ve bu yönde bir varsayımı güçlendiren başka bir işaret de bulunmuyor. Araştırmacılar, Sfenks’in yıpranma derecesini göz önüne aldıklarında M.Ö 10.000 yılına ait olabileceğini söylüyorlar.
Tuhaf bir şekilde, disk şeklindeki nesneyi resmeden papirüsün yanı sıra, eski Mısır'da yabancı.

Görüntünün olası içeriği: gökyüzü, açık hava ve doğa
                                                                                  Önerilen Sayfa←Tıkla
Önerilen program ←  Tıkla